G-LAB
© Luc Roymans
Brugge  |  2018

laboratorium + gastvrijheid + generositeit

transformatie van een privéwoning tot een laboratorium voor generositeit en een oefenplek in gastvrijheid.  Dit is een experiment dat onderdeel vormt van een doctoraatsonderzoek naar ‘de genereuze ruimte’ waarbij een gezin hun woning en tuin publiek inzetbaar te maken en iedere plek zowel functioneel als ritueel in te zetten. Het gezin van vijf hoopt op deze manier een positief en verbindend gebaar naar de buurt te maken en het beleid te inspireren in het zoeken naar nieuwe manieren van samenleven . 

ontwerpteam tc plus:  eva de smet, natalie allaert, corinne coffyn, birgitte moeneclaey en tom callebaut en de vele studenten interieurarchitectuur Sint-Lucas Gent die op die plek geëxperimenteerd hebben

© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans